Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Άσσος Πεντάκτινο

Μυστικιστικός Τίτλος: Η Εστία της Δύναμης της Γης
Αστρολογική αντιστοιχία: όλα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Χρόνος: μέσα σε 1 χρόνο, ίσως λίγο νωρίτερα. Παραδοσιακά αντιστοιχεί στο φθινόπωρο (από 12 Σεπτεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου). 
Λέξεις - κλειδιά: Χρήματα, πλούτος, αφθονία, κληρονομιά, νέα δουλειά. Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Γονιμότητα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Σχέσεις που βασίζονται στη δουλειά ή το χρήμα. Έγγραφα και χειρόγραφα. Δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου.Το χαρτί αυτό συμβολίζει το πρώτο σκαλοπάτι στη σκάλα της επιτυχίας. Είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν ότι η τύχη βρίσκεται με το μέρος σου. Η φύση της επιτυχίας που υπόσχεται ο Άσσος Πεντάκτινο είναι συνήθως οικονομικής φύσεως. Μπορεί να λάβεις ξαφνικά χρήματα ή κάποια κληρονομιά. Μπορεί να κερδίσεις κάποιο λαχείο. Γενικότερα, μιλάει για χρήματα που έρχονται στο δρόμο σου. Από μόνο του το χαρτί αυτό δεν δείχνει απαραίτητα ότι θα γίνουμε πλούσιοι, αλλά ότι μας παρουσιάζεται μια ευκαιρία για οικονομική άνοδο, αν βέβαια σηκώσουμε τα μανίκια και στρωθούμε στη δουλειά. Όλα τα Πεντάκτινα μιλούν για οικονομική αφθονία, όμως έχετε υπόψη σας ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί αν δεν κοπιάσετε πρώτα για αυτό. Όπως όλοι οι Άσσοι μιλούν για νέα ξεκινήματα, έτσι και ο Άσσος Πεντάκτινο είναι απλά το πρώτο στάδιο, το θεμέλιο πάνω στο οποίο πάμε να χτίσουμε ένα στέρεο οικοδόμημα. 

Αισθηματικά
Αν είσαι μόνος, σημαίνει ότι έρχεται μια νέα σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και υποστήριξη. Τα Πεντάκτινα συμβολίζουν την πρακτικότητα. Η σχέση αυτή μπορεί να μην έχει τον ρομαντισμό του Άσσου Κούπα ούτε τον ενθουσιασμό και τη σεξουαλική χροιά του Άσσου Ράβδων. Θα είναι όμως μια σχέση με προοπτικές για μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα το άτομο που θα γνωρίσεις να είναι ευκατάστατο, ή να προέρχεται από το χώρο εργασίας σου.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να συμβολίζει και μια πρόταση για επισημοποίηση. Σαν χαρτί γονιμότητας, μπορεί να μιλάει και για επερχόμενη εγκυμοσύνη. Συνήθως το χαρτί αυτό εμφανίζεται όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να δουλέψει μαζί σε μια κοινή επιχείρηση, να μετακομίσει, να αγοράσει ένα σπίτι ή αυτοκίνητο.

Επαγγελματικά
Δηλώνει μια νέα εργασιακή ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου. Μπορεί να είναι προαγωγή, νέα δουλειά ή ίδρυση επιχείρησης. Συμβολίζει επίσης μια εργασία που σχετίζεται με τα κτηματομεσιτικά, την υγεία, το σώμα και τη διατροφή.

Οικονομικά 
Δηλώνει αύξηση εισοδήματος, απόκτηση χρημάτων, οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορεί να πάρεις αύξηση στη δουλειά, λεφτά που σου χρωστάνε ή κάποιο μικρό δώρο. Είναι επίσης θετικό χαρτί εάν σκοπεύεις να επενδύσεις, να αγοράσεις, να ενοικιάσεις ή να πουλήσεις ακίνητη περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου