Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Ακόλουθος Κούπα

Μυστικιστικός τίτλος: Η Πριγκίπισσα του Νερού και του Λωτού
Χρόνος: μέσα σε 2 μήνες. Κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού (από 21 Ιουνίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου).
Εμφάνιση: ένα καστανόξανθο παιδί ή νεαρό άτομο μέχρι 20 ετών. Όλοι οι Ακόλουθοι συμβολίζουν παιδιά. Σε ερώτηση σχετικά με εγκυμοσύνη, δείχνει κορίτσι.
Ζώδιο: αντιστοιχεί στα ζώδια του νερού και περισσότερο στο ζώδιο του Ιχθύ. 
Σαν άτομο: Άτομο υπερβολικά συναισθηματικό, που λειτουργεί με την καρδιά και όχι με το μυαλό. Είναι πολύ ρομαντικό και ευαίσθητο. Συγκινείται και κλαίει εύκολα. Έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση, φαντασία, είναι καλλιτέχνης, ποιητής, ονειροπόλος, ζει στον κόσμο του.
Σαν κατάσταση
● Συμβολίζει ένα ερωτικό μήνυμα ή είδηση, μια εκδήλωση αγάπης. Ερωτόλογα και ερωτική επικοινωνία. Ένα ερωτικό δωράκι, μια γλυκιά προσφορά, κάτι που θα σε κάνει να λιώσεις.
● Συμβολίζει τα πρώτα στάδια μίας ερωτικής σχέσης, όταν ακόμα όλα είναι ρομαντικά, αλλά και αβέβαια. Μια καινούρια αγάπη ή μια καινούρια φιλία που έρχεται.
● Γενικά δείχνει χαρούμενες ειδήσεις. Μπορεί ακόμα να είναι μία πρόσκληση σε γιορτή ή σε κάποια χαρούμενη τελετή. Επειδή όμως ό Ακόλουθος Κούπα συχνά χάνεται στον ειδυλλιακό κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεών του, κάποιες φορές μπορεί ακόμα και να ξεχάσει να απαντήσει σε ένα μήνυμα που έλαβε.
● Δείχνει επίσης κάποιον που ζητάει συγγνώμη.
● Μπορεί να προμηνύει εγκυμοσύνη, ειδικά αν συνοδεύεται από τον Ακόλουθο Ράβδων ή Ακόλουθο Πεντάκτινο, από τον Άσσο Κούπα (κορίτσι) ή τον Άσσο Ράβδων (αγόρι) ή/και την Αυτοκράτειρα.

Έρωτας
● Συμβολίζει τον εφηβικό έρωτα, τον ενθουσιασμό, τα πρώτα ερωτικά συναισθήματα που μόλις αρχίζουν να ξεπροβάλλουν. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται, θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή, μιας και εκτός από τις θετικές εξελίξεις που φέρνει, θα πρέπει να περιμένουμε κι εύθραυστες ισορροπίες, ανώριμες αντιδράσεις ή πράξεις που δε βγάζουν νόημα, κυρίως γιατί ο Ακόλουθος Κούπα δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί ουσιαστικά τα συναισθήματά του. Έτσι τη μία στιγμή μπορεί να εμφανίζεται ερωτευμένος κι ενθουσιώδης και την άλλη απόμακρος και καταθλιπτικός.

● Κάποιος που είναι ερωτευμένος σαν μικρό παιδί και εκδηλώνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Η αγάπη του είναι αυθεντική, με μια αθώα παιδικότητα, αλλά και ανώριμη, δεν ξέρει πώς να την διαχειριστεί.

● Αν είσαι μόνος, δηλώνει νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Κάποιον που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει ξανά. Ένας κρυφός θαυμαστής μπορεί να εκδηλωθεί. 

● Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να εμπλακείς με αρκετά μικρότερό σου άτομο.

● Αν είσαι ήδη σε σχέση μπορεί να δείχνει πρόταση για γάμο ή επισημοποίηση. 
● Είναι επίσης θετικό αν ρωτάμε για επανασύνδεση.

Εργασία
● Ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με ανεύρεση εργασίας ή προαγωγή. 
● Επαγγέλματα που σχετίζονται με τη μόδα, το ντύσιμο, την ομορφιά αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, τα θεάματα, την τέχνη.

Οικονομικά
● Ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό, σαν μικρό δωράκι. Ένα «χαρτζιλίκι». 

                                          --------------------            

Στην αρνητική του πλευρά δηλώνει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, ερωτική απογοήτευση, αγάπη χωρίς ανταπόκριση και απόρριψη. Δείχνει ένα άτομο που έχει απογοητευτεί από τον έρωτα, θλιμμένο και πληγωμένο. Ένα άτομο που δεν αφήνεται στον έρωτα και δεν μπορεί να δώσει αγάπη.
Θρυμματισμένη αθωότητα, βαθιές συναισθηματικές πληγές και κατεστραμμένα όνειρα. Άσχημα παιδικά χρόνια, ένα παιδί που δεν έχει βιώσει την αγάπη των γονιών του. 
Παιδική κακοποίηση. Σεξουαλική κακοποίηση, παιδεραστία.

Όσον αφορά στην υγεία, ο Ακόλουθος Κούπα σχετίζεται με ψυχολογικές διαταραχές και κατάθλιψη. Όταν συνδυάζεται με δύσκολες κάρτες Ξιφών όπως το 8 Ξιφών, δείχνει ότι τα συναισθήματα παραμένουν καταπιεσμένα κι ως αποτέλεσμα, ο Ακόλουθος Κούπα θα προσπαθήσει συνήθως να βρει διέξοδο στο ποτό, στο φαγητό ή ακόμα και στα ναρκωτικά. Λόγω του συσχετισμού του με την ομορφιά, ο Ακόλουθος Κούπα σε αρνητική μορφή μπορεί να φέρει υπερβολές σε θέματα εμφάνισης, όπως εμμονή με επεμβάσεις ομορφιάς, νευρική ανορεξία και γενικότερα διατροφικές διαταραχές που σχετίζονται με ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου