Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Άσσος Ξιφών

Μυστικιστικός τίτλος: Η Εστία της Δύναμης του Αέρα
Αστρολογική αντιστοιχία: όλα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)
Χρόνος: τώρα, μέσα σε 24 ώρες. Παραδοσιακά συμβολίζει την περίοδο του χειμώνα (από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Μαρτίου). 
Λέξεις - κλειδιά: Μια καινούρια ιδέα, εξυπνάδα, επικοινωνία, συγγραφή βιβλίου, εκπαίδευση. Βλέπεις μια κατάσταση ξεκάθαρα και παίρνεις την σωστή απόφαση. Το ξεκαθάρισμα μιας κατάστασης. Αποκάλυψη της αλήθειας. Πνευματική διαύγεια. Θρίαμβος, κατάκτηση. Μια ξαφνική πρόταση. Επικράτηση της δικαιοσύνης. Στην αρνητική της μορφή σημαίνει διπροσωπία και ψέματα. Δίκοπο μαχαίρι, η κατάσταση είναι στην κόψη του ξυραφιού. Τραυματισμός, χειρουργική επέμβαση.Η εμφάνιση αυτής της κάρτας φέρνει μαζί της δύο αρετές: τη νοητική διαύγεια και την αλήθεια. Σημαίνει ότι μια κατάσταση θα γίνει εντελώς ξεκάθαρη μέσα στο μυαλό μας, κάτω από το πρίσμα της απόλυτης λογικής. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε επειδή εμείς θα αλλάξουμε τρόπο σκέψης, είτε από κάποιον εξωτερικό παράγοντα που θα μας οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Το πως θα κινηθούμε μετέπειτα είναι στο χέρι μας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον θα αντικρίζουμε τα γεγονότα με νέα προοπτική. Οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο ή σαφές, θα ξεκαθαριστεί. Οτιδήποτε είναι κρυφό θα αποκαλυφθεί. Το μυαλό μας θα δουλεύει με απίστευτες ταχύτητες και η λογική θα επικρατεί. 

Αισθηματικά
Αν είσαι μόνος, συμβολίζει το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, γνωριμία με ένα άτομο που ταιριάζετε στην επικοινωνία και σου ξεσηκώνει το μυαλό. Μπορεί να μην πρόκειται για τρελό έρωτα, αλλά θα σε εκπλήξει ευχάριστα το γεγονός ότι ταιριάζουν οι απόψεις σας, ο τρόπος σκέψης σας, και ότι η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.
Αν αναρωτιέσαι για τα συναισθήματα κάποιου δείχνει εγκεφαλικό ξεσήκωμα, κάποιος που σε σκέφτεται συνεχώς.

Μπορεί να δείχνει μια πρόταση για γάμο ή επανασύνδεση.


Αν είσαι σε σχέση, το χαρτί αυτό δηλώνει την αποκάλυψη μιας αλήθειας και ένα ξεκαθάρισμα της κατάστασης. Αυτό μπορεί να είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις το πάνω χέρι, και θα είσαι εσύ αυτός ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον της σχέσης.


Με αρνητικά φύλλα σημαίνει δικτατορία μέσα στη σχέση. Έρωτας που σε πληγώνει, βία σωματική, λεκτική ή ψυχολογική βία, κατάσταση που σου θολώνει την κρίση και το μυαλό. Ένας αρρωστημένος έρωτας, μια σχέση μίσους και πάθους.


Επαγγελματικά
Συμβολίζει μια πρόταση για δουλειά, νέα εργασία ή προαγωγή. Ακόμα και πρόταση για αγορά ή πώληση επιχείρησης, αν ρωτάμε για αυτό. Είναι θετικό χαρτί αν περιμένουμε οποιαδήποτε είδηση.

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μια μια εξαιρετική ιδέα ή μια ανακάλυψη. Το μυαλό σου, η ευστροφία σου και η λογική σκέψη θα σε βοηθήσουν στο να βρεις τη λύση ενός προβλήματος, τη χρυσή τομή, είτε θα σε οδηγήσουν σε μια καινούρια ιδέα που θα σε κάνει να πετύχεις και να ξεχωρίσεις.


Οικονομικά 
Δηλώνει ξαφνικές θετικές εξελίξεις, ειδικά αν περιμένετε χρήματα από αποζημίωση ή κάποια δικαστική απόφαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου