Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Άσσος Ράβδων

Μυστικιστικός Τίτλος: Η Εστία της Δύναμης της Φωτιάς
Αστρολογική αντιστοιχία: όλα τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Χρόνος: από 1 μέρα έως 1 εβδομάδα. Παραδοσιακά συμβολίζει την περίοδο της Άνοιξης (από 21 Μαρτίου έως 20 Ιουνίου).
Λέξεις - κλειδιά: Ένα νέο συναρπαστικό ξεκίνημα που συνοδεύεται από ενθουσιασμό. Γέννηση και δημιουργία. Πάθος ερωτικό, πάθος για οτιδήποτε κάνεις. Είναι το χαρτί της κίνησης και της δράσης. Φαλλικό σύμβολο. Γονιμότητα και εγκυμοσύνη (συνήθως αγόρι). Το χαρτί αυτό σηματοδοτεί μια καινούρια δημιουργική φάση της ζωής μας που ξεκινάει. Είναι η κάρτα της δημιουργίας και όταν εμφανιστεί, δηλώνει πάντα κάτι που βρίσκεται στα σκαριά και ετοιμάζουμε. Αυτό μπορεί να είναι μια καινούρια δουλειά, μια καινούρια ερωτική σχέση ή δημιουργία οικογένειας. Ο Άσσος Ράβδων φέρει μαζί του τις έννοιες του πάθους και του ενθουσιασμού, δηλώνοντας ότι είμαστε πολύ παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε αυτήν την στιγμή, το οποίο μας εξιτάρει. Και μας εξιτάρει ακριβώς επειδή πρόκειται για κάτι καινούριο. Πρόκειται για μία κάρτα αστείρευτης ενέργειας. 

Αισθηματικά 
Αν είσαι μόνος, δηλώνει μια νέα σχέση που ξεκινάει με δυνατό πάθος και σεξουαλική έλξη. Ο Άσσος Ράβδων είναι φαλλικό σύμβολο και συμβολίζει το σεξ, το πάθος και την έξαψη που μας κυριεύει σε μια νέα γνωριμία. Μπορεί να μην έχει την αγαπησιάρικη χροιά του Άσσου Κούπα, δείχνει όμως ότι θα περάσουμε στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Αν είσαι σε σχέση δηλώνει μια ευχάριστη αλλαγή. Μπορεί να είναι επισημοποίηση, απόκτηση παιδιού ή αλλαγή σπιτιού - συγκατοίκηση. 

Επαγγελματικά 
Δηλώνει ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα. Αν ψάχνεις για εργασία, τα νέα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Επειδή όμως αυτό το χαρτί σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, τις περισσότερες φορές δείχνει ότι θα ανοίξουμε δική μας δουλειά, ή θα κάνουμε κάποιο χόμπυ επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι ξεκινάμε κάτι καινούριο με όρεξη και ενθουσιασμό.
Σημαίνει επίσης και προαγωγή ή αλλαγή πόστου.

Οικονομικά 
Δηλώνει οικονομική άνοδο, που όμως είναι βραχυπρόθεσμη. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις κάπου, κάντο τώρα. Μπορεί να σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα σε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Το χαρτί αυτό μας υπενθυμίζει ότι στη βράση κολλάει το σίδερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου