Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Ακόλουθος Ξιφών


Μυστικιστικός τίτλος: Η Πριγκίπισσα των Ορμητικών Ανέμων
Χρόνος: μέσα σε 31 ημέρες. Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα (από 21 Δεκεμβρίου μέχρι 20 Μαρτίου).
Εμφάνιση: ένα καστανό παιδί ή νεαρό άτομο μέχρι 20 ετών. Όλοι οι Ακόλουθοι συμβολίζουν παιδιά. Σε ερώτηση σχετικά με εγκυμοσύνη, δείχνει αγόρι.
Ζώδιο: αντιστοιχεί στα ζώδια του αέρα και περισσότερο στο ζώδιο των Διδύμων.
Σαν άτομο: Έξυπνος και οξυδερκής, που χαρακτηρίζεται από λογική και αναλυτική σκέψη. Το μυαλό του λειτουργεί με ασύλληπτες ταχύτητες, και έχει τρομερή ευφράδεια λόγου. Το άτομο αυτό λειτουργεί εγκεφαλικά, όμως έχει την τάση να διασπάται η προσοχή του και δεν μπορεί να εστιάσει εύκολα. Είναι σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά όλες τις πληροφορίες που προσλαμβάνει από το περιβάλλον, αλλά λόγω της ανωριμότητας του, πολλές φορές δεν είναι σε θέση να τις αξιολογήσει και να τις χρησιμοποιήσει. Πολυλογάς και βιαστικός, μπορεί να μη διστάσει να πει οτιδήποτε έχει στο μυαλό του, χωρίς τακτ και διπλωματία, γι’ αυτό συχνά τα λόγια του είναι κοφτερά και πληγώνουν.Σαν κατάσταση
● Είναι η κάρτα του κουτσομπολιού. Μπορεί να συμβολίζει έναν κουτσομπόλη, έναν σπιούνο, που μεταφέρει πληροφορίες για το άτομό μας, έναν καταδότη. Αλλά και κάποιον που μας συκοφαντεί.
● Σημαίνει επίσης ότι θα ακούσεις κάποιο κουτσομπολιό.
● Ένας κατάσκοπος, κάποιος που μας παρακολουθεί.
● Καθυστερημένες ειδήσεις ή νέα που προκαλούν ταραχή. Είναι αγγελιαφόρος δυσάρεστων ειδήσεων που φέρνουν εκνευρισμό κι αναστάτωση και που μπορεί να σχετίζονται με συμβόλαια, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις, δυσκολίες, ενώ κάποιες άλλες φορές έχουν να κάνουν με κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια.
● Συμβολίζει κυρίως τηλεφωνήματα, e-mail και γενικότερα τα γραπτά μηνύματα αλλά και το διαδίκτυο. Μαζί με αρνητικά φύλλα θα μπορούσε να δείχνει έναν χάκερ. Αν πέσει μαζί με το 7 ξιφών δείχνει κλοπή ιδεών, πνευματικής ιδιοκτησίας και υποκλοπή δεδομένων σε ηλεκτρονική/ψηφιακή μορφή.
● Είναι μία πολύ καλή κάρτα για ό, τι έχει να κάνει με το λόγο, με συγγραφή, με εκμάθηση ξένων γλωσσών, εξετάσεις, αλλά επίσης και με το στρατό και την αστυνομία.

Έρωτας
● Ξαφνικοί και έντονοι καβγάδες. Γκρίνια από το πουθενά, καχυποψία και παράπονα.

● Πολλές φορές δηλώνει ότι υπάρχει ένας ανταγωνιστής στον έρωτα, κάποιος που θέλει να δει τη σχέση σου να αποτύχει. Μπορεί να είναι κάποιος πρώην που ανακατεύεται, ένας ερωτικός αντίζηλος αλλά και άτομα συγγενικά ή φιλικά που ανακατεύονται στο ζευγάρι.

● Είναι πολύ κακός οιωνός αν πέσει στη θέση της έκβασης, καθώς δείχνει ότι τα ψέματα και οι συκοφαντίες θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου, ακόμα και χωρισμό.

● Στην θετική του μορφή δείχνει τα πρώτα βήματα μιας σχέσης, όπου προσπαθούμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, μέσα από ατέλειωτες συζητήσεις και μηνύματα.

Εργασία – Οικονομικά
● Ίντριγκες και κουτσομπολιά μέσα στον επαγγελματικό χώρο.
● Καθυστέρηση πληρωμών, δυσκολία στην αποπληρωμή χρεών.
● Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συμφωνίες ή να υπογράψεις κάτι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο.
● Συμβολίζει έναν ανταγωνιστή που παρακολουθεί τις κινήσεις σου.

                                           --------------------------- 

Όσον αφορά στην υγεία, ο Ακόλουθος Σπαθί μπορεί να δείχνει προβλήματα ομιλίας, δυσλεξία, αυτισμό, ψυχολογικά προβλήματα που σχετίζονται με τραύματα από την παιδική ηλικία.

Στην αρνητική του μορφή συμβολίζει ένα άτομο μοχθηρό και κακεντρεχές. Κάποιος καυστικός και εκδικητικός, που ικανοποιείται με το να πληγώνει τους άλλους και να τους δημιουργεί προβλήματα.
Κάποιος που προσπαθεί να αμαυρώσει το όνομά σου, και κάνει αρνητική διαφήμιση.
Κάποιος κρυψίνους και μυστικοπαθής. Μπορεί να λέει συνεχώς ψέματα χωρίς λόγο, ή να φαντάζεται θεωρίες συνομωσίας.
Ψέματα, κλοπή και εξαπάτηση. Διπροσωπία, κάποιος διπρόσωπος, διχασμένη ή διαταραγμένη προσωπικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου