Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Ακόλουθος Ράβδων

Μυστικιστικός τίτλος: Η Πριγκίπισσα της Λαμπρής Φλόγας
Χρόνος: μέσα σε 11 μέρες. Κατά τη διάρκεια της Άνοιξης (από 21 Μαρτίου έως 20 Ιουνίου).
Εμφάνιση: ένα ξανθό παιδί ή νεαρό άτομο μέχρι 20 ετών. Όλοι οι Ακόλουθοι συμβολίζουν παιδιά. Σε ερώτηση σχετικά με εγκυμοσύνη, δείχνει αγόρι.
Ζώδιο: αντιστοιχεί στα ζώδια της φωτιάς και περισσότερο στο ζώδιο του Λέοντα.
Σαν άτομο: Είναι πολύ ενεργητικός κι εξωστρεφής. Του αρέσει να τραβάει επάνω του την προσοχή κι είναι επιδεικτικός και θορυβώδης. Θέλει να ξεχωρίζει από τους άλλους και δεν του αρέσει να μένει στο περιθώριο. Του αρέσουν οι δραστηριότητες εκτός σπιτιού και χρειάζεται συνεχώς μία διέξοδο για τη φλογερή του ενέργεια. Είναι συνήθως πολύ δημοφιλής και συχνά αναλαμβάνει το ρόλο του αρχηγού. Συμβολίζει τον «αιώνιο έφηβο». Διακατέχεται από ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Το άτομο αυτό όταν θέλει κάτι, το θέλει αμέσως τώρα.Σαν κατάσταση
● Όταν ο Ακόλουθος Ράβδων εμφανίζεται, σημαίνει ότι σκοπεύουμε να αρχίσουμε κάτι καινούργιο ή να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Συμβολίζει τον αρχικό ενθουσιασμό και την «σπίθα» που γεννιέται μέσα μας είτε αφορά ένα άτομο, μια δημιουργική ιδέα, μια καινούρια σχέση/φιλία ή ένα καινούριο εγχείρημα.

● Συμβολίζει ένα γρήγορο, σύντομο ή αναπάντεχο μήνυμα. Συναρπαστικά νέα, μια είδηση που θα σε εξιτάρει. Συνήθως η είδηση αυτή έχει να κάνει με ταξίδια, εργασία, σχέδια ή κάποια αλλαγή. Συχνά, τα νέα που θα λάβουμε μπορεί να απαιτούν να αναλάβουμε άμεση δράση. Αν περιμένετε οποιαδήποτε είδηση, αυτή θα έρθει σχετικά γρήγορα, είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων, αλλά ποτέ παραπάνω του ενός μήνα. 
  
Έρωτας
Η σημασία του διαμορφώνεται ανάλογα με το αν η σχέση που έχουμε είναι καινούρια ή παλιά, αλλά και σύμφωνα με τα υπόλοιπα φύλλα που θα πέσουν στο ρίξιμο.

● Συμβολίζει μια ερωτική περιπέτεια, κάποιον που θα σε ενθουσιάσει και θα σε εξιτάρει, μόλις όμως ο ενθουσιασμός καταλαγιάσει, θα τελειώσει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Ο Ακόλουθος ράβδων αναζητάει συνεχώς συγκινήσεις. Του αρέσει να είναι μονίμως στην τσίτα. Χάνει όμως γρήγορα το ενδιαφέρον του. Μια σχέση που χαρακτηρίζεται από αυτήν την κάρτα δεν είναι σοβαρή, το άτομο αναζητάει απλώς μια περιπέτεια. Εάν λοιπόν ρωτάτε για καινούρια γνωριμία, θα πρέπει να υπάρχουν στο ρίξιμο κάρτες που να δηλώνουν δέσμευση, για να πούμε ότι η αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό.

● Αν ρωτάτε για εξέλιξη υπάρχουσας σχέσης, η εμφάνιση αυτής της κάρτας και ειδικά στη θέση της έκβασης δεν είναι καλό σημάδι. Δηλώνει έναν σύντροφο που δεν επιθυμεί τη δέσμευση και, ως εκ τούτου, η κατάσταση δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Μπορεί να κρατήσετε αυτή τη σχέση μόνο για το σεξ.

● Μπορεί να συμβολίζει κάποιον που σε θέλει πολύ και σε κυνηγάει για το σεξ. Ένας fuck buddy.

● Σε ερώτηση που αφορά συναισθήματα, το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ ενθουσιασμένο μαζί σου. Η κάρτα αυτή συμβολίζει την τόλμη και το θάρρος, επομένως αν ρωτάς για το αν θα κάνει κάποια κίνηση να σε πλησιάσει, η απάντηση είναι ναι.

Εργασία
● Ευχάριστες και γρήγορες ειδήσεις σχετικά με την εργασία.
● Δηλώνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που σου προκαλεί παράλληλα ενθουσιασμό. Η κάρτα αυτή συνήθως μιλάει για κάτι καινούριο που έρχεται, και αφορά το αρχικό στάδιο. Μπορεί να σχεδιάζεις ένα καινούριο project ή να ανοίγεις δική σου δουλειά.

Οικονομικά
● Ευχάριστες και γρήγορες ειδήσεις σχετικά με τα οικονομικά. Μικροποσά που έρχονται με τη μορφή δώρου ή bonus.
● Μια ευκαιρία για επένδυση θα σου παρουσιαστεί, ένας καινούριος τρόπος για να βγάζεις χρήματα.
● Προσοχή στις αγορές και τα ψώνια, καθώς δείχνει την τάση να ξοδεύεις υπερβολικά χωρίς να το καταλαβαίνεις, ή να αγοράζεις πράγματα που μετά μετανιώνεις.

                                             --------------------

Στην αρνητική του μορφή δηλώνει κάποιον που χαρακτηρίζεται από έλλειψη σοβαρότητας και τα παίρνει όλα στην πλάκα. Ειδικά αν κοντά υπάρχει ο Τρελός, μπορεί να συμβολίζει κάποιον υπερβολικά ανώριμο, με σκέψη και συμπεριφορά μικρού παιδιού, ο οποίος διακατέχεται από απερισκεψία, παίρνοντας ανόητα ρίσκα που βάζουν τον εαυτό του και τους άλλους σε κίνδυνο.
Κάποιος που δεν ολοκληρώνει ποτέ αυτό που ξεκινάει, αλλά το παρατάει μόλις του φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός.
Κάποιος που δεν είναι σε θέση να αναλάβει καμία δέσμευση εξαιτίας της ανωριμότητάς του, είτε ερωτική είτε επαγγελματική.
Ορισμένες φορές σημαίνει αναβλητικότητα, κωλυσιεργία και φόβο ή απροθυμία να κάνουμε αλλαγές, ειδικά αν υπάρχουν κάρτες που δείχνουν δισταγμό, όπως το 2 Ξιφών, η Εγκράτεια και το 7 Πεντάκτινο.

Όσον αφορά στην υγεία, μπορεί να μας ειδοποιεί για εγκαύματα και μικροατυχήματα, αλλά μπορεί επίσης να δείχνει υπερκινητικότητα, δυσκολία συγκέντρωσης, διαταραχή έλλειψης προσοχής, αφυδάτωση και μαθησιακές δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου