Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Ακόλουθος Πεντάκτινο

Μυστικιστικός τίτλος: Η Πριγκίπισσα των Λόφων της Ηχούς
Χρόνος: μέσα σε 3 μήνες. Κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου (από 21 Σεπτεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου)
Εμφάνιση: ένα μελαχρινό παιδί ή νεαρό άτομο μέχρι 20 ετών. Όλοι οι Ακόλουθοι συμβολίζουν παιδιά. Σε ερώτηση σχετικά με εγκυμοσύνη, δείχνει κορίτσι.
Ζώδιο: αντιστοιχεί στα ζώδια της γης και περισσότερο στο ζώδιο του Παρθένου. 
Σαν άτομο: Είναι συντηρητικός και σοβαρός. Δεν βιάζεται, είναι πρακτικός τύπος και αρκετά προσγειωμένος. Δεν παίρνει ρίσκα. Του αρέσει η τάξη και η σκληρή δουλειά, είναι προσεκτικός και επιμελής σε οτιδήποτε αναλάβει να φέρει εις πέρας, και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Του λείπουν όμως η φαντασία, η «σπίθα» και ο ενθουσιασμός, για αυτό μπορεί να γίνει βαρετός και άχρωμος. Μπορεί να συμβολίζει έναν μαθητή ή φοιτητή.Σαν κατάσταση
● Έναρξη σπουδών, εκμάθηση ενός αντικειμένου, μιας δεξιότητας, ακόμα και ενός χόμπι. 
● Συμβολίζει ειδήσεις ή ευκαιρίες σχετικά με δουλειά, χρήματα, δάνεια, επενδύσεις, τραπεζικούς λογαριασμούς, επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία.
● Ένα χειροπιαστό αντικείμενο που θα μας προσφερθεί, ένα δώρο, ειδικά αν υπάρχει κοντά και το 6 πεντάκτινο.
● Όπως όλοι οι Ακόλουθοι, έτσι και αυτός συμβολίζει μηνύματα και ειδήσεις που περιμένουμε, όμως το μήνυμα αυτό θα καθυστερήσει να έρθει.

Έρωτας
● Σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας σταθερής σχέσης που έχει προοπτικές για το μέλλον. Το άτομο αυτό είναι ένας πιστός, σταθερός και αξιόπιστος σύντροφος, αν και του λείπει ο ρομαντισμός. Επιθυμεί τη δέσμευση, αλλά δεν θα βιαστεί να προχωρήσει. Η σχέση εξελίσσεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς. Το άτομο αυτό θα περάσει κάποιο διάστημα με το να σε «παρατηρεί» και να σε «εξετάζει», σα να ήσουν αντικείμενο μελέτης, μέχρι να αποφασίσει για το αν και το πότε θα προχωρήσει σοβαρά μαζί σου.

● Βρίσκεις τον έρωτα σε χώρο εργασίας ή σε χώρο σπουδών. Με αυτήν την έννοια μπορεί να συμβολίζει έναν συμφοιτητή, συνάδελφο ή υπάλληλό σου.

● Σε ένα αρνητικό ρίξιμο, το χαρτί αυτό δείχνει ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν μπορεί να στηρίξει μια σχέση ούτε συναισθηματικά (λόγω ανωριμότητας), ούτε οικονομικά, είτε επειδή δεν έχει τους οικονομικούς πόρους, είτε γιατί ξοδεύει τα χρήματα αλόγιστα. 

Εργασία
Η ερμηνεία του σχετικά με την εργασία διαμορφώνεται ανάλογα με την ερώτηση.

● Είναι θετικό αν ψάχνεις να βρεις δουλειά, σκοπεύεις να ξεκινήσεις δική σου επιχείρηση ή περιμένεις προαγωγή.
● Δείχνει ενασχόληση με επιχειρήσεις, οικονομικά, τράπεζες και χρηματιστήριο. Από την άλλη του αρέσει να δουλεύει και με τα χέρια, οπότε μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον που δουλεύει σε κατασκευή σπιτιών, αλλά και σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη γη και τα ζώα.
● Αν έχεις δική σου επιχείρηση, και η κάρτα αυτή εμφανιστεί στο παρελθόν ή στο παρόν, είναι καλό σημάδι. Σημαίνει ότι η δουλειά σου έχει προοπτικές, και μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή, μπορείς μια μέρα να βγάζεις αρκετά χρήματα.
Αν όμως πέσει στη θέση του εμποδίου ή στην έκβαση σημαίνει ότι αυτό που κάνεις θα αργήσει πάρα πολύ να αποδώσει καρπούς. Δυσκολία στην απόσβεση και στα κέρδη. Δηλώνει στασιμότητα, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνεις στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα. Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος και προσπάθεια από όσο είχες υπολογίσει, για να κάνεις την επιχείρησή σου επικερδή.

Οικονομικά 
● Το χαρτί αυτό είναι θετικό μόνο αν περιμένεις δρομολογημένα χρήματα όπως κληρονομιά, αύξηση μισθού, επιστροφή χρεών.

● Σε κάθε άλλη περίπτωση δηλώνει έλλειψη οικονομικών πόρων. Κάποιος που τώρα είναι στο αρχικό στάδιο του να βγάλει λεφτά. Έχει καλές προοπτικές για εξέλιξη, αλλά μακροπρόθεσμα, και μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Προς το παρόν οι οικονομικές του δυνατότητες είναι περιορισμένες. Μπορεί λοιπόν να ερμηνευτεί ως έλλειψη χρημάτων ή ως τα πρώτα στάδια μίας κατάστασης κατά την οποία οι χρηματικοί πόροι είναι περιορισμένοι.

                                             ---------------

Στην αρνητική του πλευρά συμβολίζει κάποιον που δεν διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά του. Μπορεί να χρωστάει παντού και να κάνει υπερβολικά έξοδα, καθώς ο τρόπος ζωής του δεν συμβαδίζει με το εισόδημά του.
Κάποιος που προχωράει με υπερβολικά αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην εξελίσσεται πότε στο «επόμενο επίπεδο».
Κάποιος υπερβολικά κτητικός και ζηλιάρης, προσκολλημένος στο σύντροφό του, ειδικά αν πέσει μαζί με το Διάβολο. Μπορεί να είναι οικονομικά εξαρτώμενος από το σύντροφό του και να λειτουργεί σαν βδέλλα.

Όσον αφορά στην υγεία, η κάρτα αυτή μας προτρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με το σώμα μας, με τη γυμναστική και τη σωματική άσκηση, ακόμα και με δραστηριότητες στη φύση όπως κηπουρική ή περίπατοι, καθώς είναι σημάδι οκνηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου