Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

3 Πεντάκτινο

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Εργασίας
Αστρολογική Αντιστοιχία: Άρης στον Αιγόκερω
Χρόνος: μέσα σε 3 χρόνια. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Αιγόκερω, και συγκεκριμένα από τις 31 Δεκεμβρίου – 9 Ιανουαρίου.
Λέξεις - κλειδιά: Έπαινος και αναγνώριση της δουλειάς και των ικανοτήτων σου. Ομαδική εργασία. Κάτι που «χτίζεται», ένα μέλλον που χτίζεται. Αγορά ή ανακαίνιση σπιτιού. Επιτυχία στις σπουδές, εκμάθηση μιας τέχνης.  Υποστήριξη από τρίτους. Σύναψη συμφωνίας ή προώθηση από υψηλόβαθμους ανθρώπους. Δανειοδότηση, επιδότηση. Γάμος ή βάφτιση. Η κάρτα αυτή δηλώνει μια περίοδο κατά την οποία χτίζεις το μέλλον σου. Μια περίοδο ανάπτυξης και οικονομικής άνθισης. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται. Είναι η κάρτα του μαθητευόμενου, επομένως μπορεί να σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις σπουδές ή σεμινάρια για να αποκτήσεις και άλλες δεξιότητες και γνώσεις, που θα χρειαστείς στο μέλλον για να βρεις δουλειά ή να κερδίσεις χρήματα. Επειδή όμως δεν υφίσταται μαθητευόμενος δίχως δάσκαλο, δηλώνει και κάποιο άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σου για να σε βοηθήσει. Η βοήθεια μπορεί να είναι οικονομικής φύσεως, να σε ενισχύει οικονομικά ή να σου προσφέρει δουλειά. Να σου ανοίξει τις πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον. 
Παραδοσιακά αυτή η κάρτα συμβολίζει τους πλούσιους, τους αριστοκράτες και τους διάσημους, ακόμα και τους γαλαζοαίματους. Μπορεί ένα τέτοιο πρόσωπο να βρεθεί στο δρόμο σου, σε επαγγελματικό ή προσωπικό πλαίσιο. Αλλά αν είσαι καλλιτέχνης, συγγραφέας ή ασχολείσαι με το χώρο του θεάματος, σημαίνει ότι το ταλέντο σου θα αναγνωριστεί από το κοινό.

Αισθηματικά 
Αν είσαι μόνος και ψάχνεις τον έρωτα, δείχνει ένα φλερτ που θα προκύψει μέσα χώρο εργασίας ή σε χώρο σπουδών. Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι θα συνάψεις σχέση με έναν δάσκαλο, μέντορα ή μαθητή σου. 

Συμβολίζει το «χτίσιμο» μιας σταθερής σχέσης. Ένα ζευγάρι που σχεδιάζει και χτίζει το μέλλον του. Ένα ζευγάρι που συνεργάζεται, είτε μέσα στη δουλειά, είτε προς έναν κοινό στόχο –συνήθως οικονομικό. Για παράδειγμα μπορεί να ψάχνετε μαζί για δικό σας σπίτι, ή μπορεί να αποταμιεύετε χρήματα με σκοπό να παντρευτείτε. 


Η παραδοσιακή ερμηνεία της κάρτας δηλώνει γνωριμία/σχέση ή γάμο με άτομο ευκατάστατο, αριστοκρατικής καταγωγής, από καλή οικογένεια.


Επαγγελματικά 
Είναι η κάρτα της ομαδικότητας, και δείχνει μια δουλειά καλώς καμωμένη έπειτα από συνεργασία. Δηλώνει ότι χρειάζεται να συνεργαστείς και με άλλη άτομα προκειμένου να προχωρήσεις σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο. Συνήθως το χαρτί αυτό δείχνει μια σύμπραξη ή μια συνεργασία, δύο ή περισσότερων ατόμων.

Εργάζεσαι σκληρά και η αξία σου αναγνωρίζεται.  Τα ταλέντα και οι γνώσεις σου αναγνωρίζονται. Για κάποιον λοιπόν που ψάχνει για δουλειά και έχει πολλά προσόντα (πτυχία, μεταπτυχιακά, σεμινάρια) σημαίνει ότι θα βρει μια εργασία σε καλή θέση, σχετική με αυτό που έχει σπουδάσει. Επίσης μπορεί να δείχνει ότι θα δουλέψετε δίπλα σε σημαντικά άτομα, από τα οποία στο τέλος θα αποκομίσετε πολύ μεγάλη εμπειρία. Αν ρωτάτε για την υπάρχουσα εργασία σας, δείχνει προαγωγή, αναβάθμιση ή κάποιον έπαινο.


Αν έχεις δική σου επιχείρηση, σημαίνει ότι αναπτύσσεται επιτυχώς και τώρα η προσπάθειά σου αρχίζει να αποδίδει. Θα πετύχεις στον τομέα σου. Επίσης σημαίνει ότι θα κλείσεις μια πολύ καλή συμφωνία. 


Για έναν φοιτητή που ρωτάει αν θα περάσει το μάθημά του ή αν θα πάρει το πτυχίο του, η κάρτα αυτή δηλώνει επιτυχία στις σπουδές.


Δηλώνει επίσης τους αρχιτέκτονες, τους εργολάβους, τους κατασκευαστές και τους πολιτικούς μηχανικούς.


Οικονομικά 
Αν έχεις κάνει μια επένδυση, τώρα θα δώσει καρπούς, και ίσως παραπάνω από ότι περίμενες. Γενικά το χαρτί αυτό δείχνει μια καλή οικονομική κατάσταση, κάποιον πετυχημένο επαγγελματία που βγάζει αρκετά χρήματα με την αξία του μέσω της δουλειάς του. Αλλά και κάποιον με υψηλές μηνιαίες αποδοχές, λόγω της υψηλόβαθμης θέσης όπου βρίσκεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου