Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

3 Ράβδων

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Εδραιωμένης Δύναμης
Αστρολογική αντιστοιχία: Ήλιος στον Κριό
Χρόνος: μέσα σε 3 μέρες. Παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Κριού, και συγκεκριμένα από τις 31 – 10 Απριλίου.
Λέξεις - κλειδιά: Ανάπτυξη και επέκταση. Εμπόριο, ναυτιλία, επέκταση στο εξωτερικό. Η επιτυχία έρχεται, ξεκινάει μια ιδιαίτερα πετυχημένη περίοδος. Μια ευκαιρία φαίνεται στον ορίζοντα. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου, τα φτερά σου. Κοιτάζεις μπροστά. Θετικές ειδήσεις. Ταξίδια στο εξωτερικό, μετανάστευση.Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, δηλώνει τις ευκαιρίες που πρόκειται να σου παρουσιαστούν. Αυτή μπορεί να είναι οποιαδήποτε ευκαιρία, όπως για παράδειγμα το να κάνεις σχέση με αυτόν που θέλεις. Συνήθως όμως φανερώνει επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο άνθρωπος που απεικονίζεται εδώ κοιτάζει μπροστά και ποτέ πίσω. Μοιάζει έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο. Και μπορεί να το κάνει, γιατί έχει αναλάβει δράση, και έχει περάσει από την θεωρία στην πράξη. Η κάρτα αυτή επίσης συμβολίζει τα μακρινά ταξίδια και μπορεί να αφορούν τη δουλειά, τον έρωτα, ή την απόφαση να μετακομίσουμε στο εξωτερικό.

Αισθηματικά
Η κάρτα αυτή δηλώνει θετική ανάπτυξη, και αυτό ερμηνεύεται με βάση τις συνθήκες που βρισκόμαστε. Αν λοιπόν έχουμε μια ήδη όμορφη σχέση, σημαίνει ότι αυτή προχωράει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό ισχύει ειδικά όταν έχουμε κάνει μια καινούρια γνωριμία, και θέλουμε να δούμε αν θα προχωρήσει σε μόνιμη δέσμευση. 

Αν όμως η σχέση είναι προβληματική, σημαίνει ότι θα φύγουμε και θα προχωρήσουμε. Και αυτό είναι θετικό. Δεν θα φύγουμε λυπημένοι και θλιμμένοι, αλλά με μια βαθιά επιθυμία για ζωή. Εφόσον έχουμε αντιληφθεί το τι αξίζουμε, κοιτάζουμε μπροστά. Διεκδικούμε το μέλλον μας, διεκδικούμε το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και αν ρωτάτε για επανασύνδεση. Σημαίνει όχι, γιατί είτε εσείς είτε το άλλο πρόσωπο έχει προχωρήσει τη ζωή του.


Με αρνητικά φύλλα, σημαίνει ότι μπορεί να είσαι μαζί με κάποιον, αλλά να σκέφτεσαι ή να περιμένεις κάποιον άλλον, παλιό ή καινούριο έρωτα.


Καθώς η κάρτα αυτή σχετίζεται με τα ταξίδια, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σου ταξιδεύει συχνά και λείπει. Επίσης δείχνει ένα ζευγάρι που ταξιδεύει ή μεταναστεύει μαζί. 


Αν είσαι μόνος, οι ευκαιρίες απλώνονται μπροστά σου. Κάνεις νέες γνωριμίες, συναντάς καινούριους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ή κάποιον που κατάγεται από τα εξωτερικό.


Επαγγελματικά
Δηλώνει μια εργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό και τα ταξίδια. Αλλά και ένα επαγγελματικό ταξίδι που μπορεί να πας.

Επεκτείνεις την επιχείρησή σου και τους ορίζοντές σου. Νέες αγορές, καινούριοι πελάτες, νέα προιόντα. Ξεφεύγεις από τα τετριμμένα. Μπορεί να σημαίνει ότι θα επεκταθείς στο εξωτερικό και στις διεθνείς αγορές. Ή ότι πρόκειται να ανοίξεις ένα υποκατάστημα.


Είναι πολύ θετικό χαρτί για ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και συγγραφείς. Επίσης συμβολίζει άτομα που έχουν μια διαδικτυακή επιχείρηση.


Οικονομικά
Ανάπτυξη των εσόδων σου μέσα από μια δημιουργική ενασχόληση ή επένδυση. Εισόδημα που προέρχεται από πώληση προιόντων, ακόμα και μέσω διαδικτύου. 
Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου. Έχεις χρήματα για να πας διακοπές και να ταξιδέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου