Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

4 Ράβδων

Μυστικιστικός τίτλος: Ο Άρχοντας της Τελειοποιημένης Εργασίας
Αστρολογική αντιστοιχία: Αφροδίτη στον Κριό
Χρόνος: παραδοσιακά δείχνει κάτι που θα συμβεί στην περίοδο του Κριού, και συγκεκριμένα από τις 11 – 20 Απριλίου.
Λέξεις - κλειδιά: Σταθερότητα, ασφάλεια, οικογένεια και γάμος. Συγγενείς, οικογενειακή συγκέντρωση. Γιορτάζεις την επιτυχία σου. Πατάς σε σταθερό έδαφος. Γιορτές, δεξιώσεις, γενέθλια. Τα Χριστούγεννα. Επιστροφή στο σπίτι. Ένα ασφαλές λιμάνι και ένα ευτυχισμένο σπίτι. Αγορά σπιτιού. 
Είναι η κάρτα της σταθερότητας, και προμηνύει ότι όλα πάνε καλά (ή πρόκειται σύντομα να βελτιωθούν) στη ζωή σου. Συμβολίζει την οικογένεια και την ασφάλεια, και δηλώνει ότι στο επόμενο διάστημα αυτά τα δύο θα σε απασχολήσουν. Μπορεί να σκέφτεσαι να δημιουργήσεις οικογένεια, ή να επιστρέψεις στους γονείς σου, στο περιβάλλον όπου αισθάνεσαι ασφαλής. Μια άλλη έννοια αυτής της κάρτας είναι ότι θα ανακαινίσεις το σπίτι σου, θα μετακομίσεις ή θα αγοράσεις δικό σου σπίτι. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε ένα σπίτι στην εξοχή, ή με μεγάλο κήπο. Σε γενικότερο πλαίσιο, έρχονται καλές στιγμές. Οι ερωτικές σχέσεις και η εργασία διέπονται από σταθερότητα, τουλάχιστον προς το παρόν. Το χαρτί αυτό στη θέση της έκβασης δηλώνει πως οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή, θα επιλυθεί. 

Αισθηματικά 
Δηλώνει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, «γερή» σχέση. Ένα ζευγάρι που μετακομίζει μαζί. Η σχέση σταθεροποιείται. Οι δύο σας θα θελήσετε να κάνετε μαζί οικογένεια. Μπορεί να δείχνει γνωριμία με την οικογένεια του συντρόφου σου.

Ειδικά αν πέσει στη θέση της έκβασης σημαίνει επισημοποίηση, αρραβώνα ή γάμο. Είναι επίσης θετικό αν ρωτάτε για επανασύνδεση, σημαίνει ότι ο αγαπημένος σας θα γυρίσει και μπορεί να παντρευτείτε, ή τουλάχιστον θα μείνετε για πολύ καιρό μαζί.

Αν είσαι μόνος δείχνει ότι θα γνωρίσεις κάποιον σε κάποια γιορτή, ένα εστιατόριο ή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται η γνωριμία να γίνει σε κάποιο πάρτυ, γάμο, δεξίωση ή άλλο κοινωνικό γεγονός.

Επαγγελματικά 
Είναι θετικό χαρτί αν ψάχνεις για δουλειά, σημαίνει ότι θα βρεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει και με ικανοποιητικό εισόδημα. Γενικότερα συμβολίζει μια μεγάλη επιτυχία, κάτι για το οποίο θα γιορτάσεις (προαγωγή ή νέα καλή εργασία). Υπογραφή μιας συμφέρουσας συμφωνίας.

Δείχνει ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον, μια ομαδική ατμόσφαιρα. Μπορεί να παρευρεθείς σε ένα επαγγελματικό πάρτυ ή δεξίωση.

Συμβολίζει μια εργασία η οποία σου παρέχει όχι μόνο τα προς το ζην, αλλά και το κάτι παραπάνω. Αυτό μπορεί να είναι πολυτελείς διακοπές, αγορά σπιτιού ή αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση σημαίνει ότι η επιχείρησή σου είναι κερδοφόρα, και σε βάθος χρόνου θα σου φέρει μια πολύ καλή ποιότητα ζωής.

Οικονομικά 
Δείχνει μια καλή και σταθερή οικονομική κατάσταση. Το χαρτί αυτό εμφανίζεται συνήθως όταν πρόκειται να κάνουμε μια μεγάλη αγορά. Μπορεί να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο, ακόμα και επιχείρηση.

Δείχνει επίσης αναπάντεχα χρήματα, το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά θα σε χαροποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου